Open atelier 2011

zaterdag 18 en zondag 19 juni 2011

14.00 – 18.00 uur
Veemarktkade 8a
Den Bosch

Open atelier

Naast de coming out met mijn schilderijen en beelden via mijn open atelier hoop ik ook op 18 en 19 juni 2011 een netwerkevent te creëren.

En niet alleen is beeldende kunst te zien en sociale kunst te beoefenen op 18 en 19 juni 2010, er is ook muziek te beluisteren.

18 juni 2011
generatieve muziek van Jerre van der Hulst

18 en 19 juni 2011
klassiek gitaar en golden oldies door Ad van der Hulst

Het is tijd om een stap naar buiten te zetten:

Twee jaar werk

Na twee jaar werken, waarin ik inspiratie en indrukken heb omgezet in vorm en kleur, wil ik mijn werk ten toon stellen en ter verkoop aanbieden in mijn eigen atelier. Ik heb zelf behoefte om alles wat ik deze twee jaar gemaakt heb in ieder geval deze twee dagen bij elkaar in volle glorie te zien hangen en staan. Ik zal nog meer tevreden zijn als ik mijn werk kan verkopen, zodat mijn schilderijen en beelden een eigenaar en een mooie plaats en bestemming krijgen. Dat hebben ze verdiend.

Natuur, mensen en actualiteit

In mijn schilderijen en beelden zijn de natuur, mensen en actualiteit in gesprek met kleur en materie.

Iteratief

Ik werk bij het opzetten van een doek of bij het onderzoeken van de steen iteratief. Na een aantal keren werken waarbij ik vooral mijn handen het werk heb laten doen ga ik over tot bezinning en neem ik wat meer afstand. Ik wil dan inzicht krijgen in wat er aan het ontstaan is. Ik wil iets in mijn werk kunnen zien of er in gedachten in rond kunnen wandelen. De vormen mogen niet al te  expliciet zijn.

Iedere toeschouwer zou steeds weer zijn eigen verhaal moeten kunnen maken en daar rustig de tijd voor nemen. Mijn werk heeft afstand en tijd nodig.

Balans

Tenslotte start voor mij de fase waarin ik dat wat er te voorschijn is gekomen tot een balans wil brengen in kleur en vorm.

Dan laat ik mijn nieuwe schilderij of beeld een tijdje bij mij thuis staan om er zelf van te genieten, om mezelf er over te verwonderen, om er zelf steeds weer nieuwe dingen in te zien. Ook de dingen die beter kunnen.

En dan is het tijd voor afscheid.

Kom je ook?

Ik hoop dat je net zo van mijn kunstwerken kan genieten als ik genoten heb bij het ter wereld brengen van mijn beelden en schilderijen.

Open atelier 2011
zaterdag 18 en zondag 19 juni 2011
14.00 – 18.00 uur

Veemarktkade 8a
Den Bosch

Je kunt alvast online kijken wie er deelnemen: e-versie brochure Kunstroute Barendrecht

Meer weten?

Een specifiek schilderij alvast voor je klaargezet?
Op een ander moment langs komen?

Bel mij, Irka Stachiw, gerust voor een vrijblijvende afspraak: 0180 23 40 13.

BewMail mij: contact@irkastachiw.nl over de mogelijkheden

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 reacties

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *